Occasions van dealerkwaliteit

Somers Automotive dealeroccasions is een dynamisch BOVAG autobedrijf, opgericht in 2007. Door de bijna 20 jaar managementervaring in een dealerorganisatie staat Somers Automotive voor een uitstekende reputatie.

De opgedane kennis en ervaring, lage overheadkosten, een strak inkoopbeleid en oog voor detail maken het mogelijk om dealeroccasions te leveren tegen zeer scherpe prijzen. Ons streven is om in de top 5 scherpst geprijsde occasions op internet te staan, maar dan met de kwaliteit van dealer occasions.

Wij kopen- en verkopen gebruikte auto’s in alle prijsklassen en van alle merken. Ook motoren, boten, campers en caravans.

Erkenning

Somers Automotive is officieel BOVAG dealer, aangesloten bij de Nationale Autopas en RDW erkend.

BOVAG dealerschap

Een BOVAG autobedrijf voldoet aan alle kwaliteitseisen die de BOVAG aan de bij de organisatie aangesloten autobedrijven stelt. Een BOVAG autobedrijf biedt u de zekerheid om een auto te kopen met BOVAG garantie wat u beschermd tegen grote en verborgen gebreken. Gebreken die ook het Autobedrijf op het moment van verkoop niet kent. Kijk voor meer informatie opwww.bovag.nl

Nationale Autopas

Stichting Nationale Auto Pas (NAP) bestrijdt en voorkomt fraude met kilometertellers. Het bekendste hulpmiddel is het NAP certificaat, beter bekend als de Nationale Auto Pas. Op het NAP certificaat staan de geregistreerde tellerstanden van een auto met de daarbij horende data van registratie. Aan de opbouw van deze historie is te zien of de huidige tellerstand van een auto logisch verklaarbaar is.

Erkenning Bedrijfsvoorraad RDW

Met een 'erkenning bedrijfsvoorraad' kan Somers Automotive voertuigen opnemen in haar bedrijfsvoorraad.