Garantie

Bij Somers Automotive bepaalt u zelf de garantie- en afleveringscondities van de auto die u wilt aanschaffen. Elke auto wordt aangeboden voor een zogenoemde netto internetprijs en een showroomvraagprijs. Hierdoor bieden wij u als particulier de mogelijkheid om tegen zeer scherpe groothandelsprijzen een auto te kopen.

Internetprijs

De netto internetprijs is een zeer scherpe internetprijs. De auto wordt afgeleverd zonder garantie en zonder afleveringsbeurt. Inruil is altijd mogelijk maar dan wel op basis van handelswaarde. U heeft zelf de keuze om een afleverpakket toe te voegen bij de aankoop van uw nieuwe auto. Hiermee krijgt u bijvoorbeeld 1 maand garantie op de draaiende delen van de motor en versnellingsbak. 

Showroomvraagprijs

De showroomvraagprijs is de normale vraagprijs voor de auto. Met het afleverpakket aanvullend op de showroomvraagprijs heeft u onder andere 6 maanden BOVAG garantie.

Bij de afleveringspakketten staat duidelijk vermeld wat deze inhouden en wat u hiervoor krijgt. Zo bepaalt u zelf voor welke zekerheden u kiest.

Duidelijk en overzichtelijk! Zo weet u precies waar u aan toe bent!